SENDERISME A ULLASTRELL-5èC

 

Aquest divendres 26 de març, les Motos Aquàtiques hem realitzat la sortida de senderisme a Ullastrell. Era la primera excursió escolar des de feia molt de temps degut a la pandèmia.

Estàvem il·lusionades, nerviosos i emocionats. I per fi va arribar !

Aquest matí hem iniciat el camí  des de l'escola, ens hem endinsat al bosc fins a anar a parar a...les  cabanes !En baixar una de les pendents ens hem trobat  la Masia de Can Garriga, després hem passat per la Masia de Can Cabassa i  també  per la Masia de Can Coromines.


Quan hem arribat  a la Riera del Gaià hem trobat la primera petita "aventura": travessar-la sense mullar-nos les sabates. No passaria res perquè anàvem ben equipats amb mitjons de recanvi. 

Ara ja sí, pujant fins a Ullastrell i envoltats de camps preciosos, verds i acompanyats d'arbres florits, hem pogut gaudir de la benvinguda de la primavera.


En arribar a Ullastrell ens hem fet  una foto a l'escala de la Casa de la Vila. Just de camí al Casal ens hem topat amb l'església, que com ara estem estudiant l'art romànic i gòtic, ens hem  estat fixant en les seves finestres, arcs i les seves parets per si trobàvem algun elements d'aquests dos  estils. 

                                       

Quan hem arribat al Casal ,tota la classe hem estat jugant una estona a futbol per fer una mica més de gana.  Ja tocades l'una del migdia hem obert les nostres carmanyoles i embolcalls i...a dinar ! Com era l'aniversari del Jan li hem fet una petita sorpresa i li hem cantat "Anys i anys per molts anys", fent-li una rotllana ! 


Després, fins i tot, algunes nenes i nens hem tingut temps d'assajar sardanes. En acabar  de dinar...per fer bona digestió hem jugat  una tranquil·la tanda de penals.


I  finalment, cap un quart de dues hem recollit tot molt bé i hem fet el camí de tornada. Ara ja sí, una mica més cansades i cansats  però encara amb molta energia per regressar fins Viladecavalls.

Aquí us deixem algunes fotos més de la nostra excursió (clicant a la foto aniràs a l'àlbum) i un vídeo.

 Esperem que us agradin.